2016 m. PARYŽIAUS AUTOMOBILIŲ PARODOJE BENDROVĖ „HONDA“ PRISTATYS HEČBEKĄ „CIVIC“

27 rugsėjo, 2016

Bendrovė „Honda“ pristato Europai skirtą naujojo hečbeko „Civic“ versiją.

Europoje pirmą kartą pamatysime ir sedano versiją.

Naujasis mažylis „Jazz Spotlight Edition“ puikuojasi nauja prabangia išvaizda ir daromu įspūdžiu.

2016 m Paryžiaus automobilių parodoje bendrovė „Honda“ pristatys dar vieną Europos rinkai skirtą gaminį – šįkart eilėje laukia naujasis hečbekas „Civic“.

Hečbekas „Civic“ pirmą kartą pristatomas Paryžiuje, kur pamatysime jo masinės gamybos išorės ir vidaus dizainą. Europos automobilių salonuose šio automobilio turėtume sulaukti 2017 m. pradžioje.

„Civic“ yra žinomiausias ir visame pasaulyje geriausiai parduodamas bendrovės „Honda“ automobilis, todėl kuriant jo dešimtąją laidą buvo įvykdyta kaip niekad išsami ir visapusė mokslinių tyrimų ir plėtros programa.

Bendrovės „Honda“ stende pamatysime ir „Civic“ keturių durų sedano modelį. Šis patobulinto išorės ir vidaus dizaino automobilis pagamintas bendrovės „Honda“ gamykloje Gebzé (Turkija). Europos žemyno automobilių salonuose šis automobilis pasirodys 2017 m. pradžioje.

„Jazz Spotlight Edition“

Paryžiaus automobilių parodoje bus pirmą kartą pristatytas „Jazz Spotlight Edition“. „Jazz Spotlight Edition“ yra anksčiau šiais metais Ženevoje pristatyto koncepcinio modelio „Honda Jazz Keenlight“ naujas evoliucijos žingsnis.

„Spotlight Edition“ išsiskiria dizaino ypatybėmis, kurių paskirtis – patraukti jaučiančio madingą stilių ir išrankaus kliento žvilgsnį. Iš patobulinimų galima paminėti įvairius puošybos elementus, tokius kaip bronzinės priekinės grotelės, puošnūs durelių veidrodžiai, automobilio šonuose užklijuoti puošybos elementai, unikalūs 15 colių lengvojo lydinio ratlankiai, bagažinės durelių bei vairo ir centrinės konsolės apdaila.