Adventure Roads kelionėje Honda Africa Twin keliauja į pietų pusrutulį

27 birželio, 2018

Honda Motor Europe su džiaugsmu praneša, kad po entuziastingų reakcijų į 2017 metais vykusią kelionę, kita Adventure Roads turnė dalis bus reta ir neužmirštama motociklininkų kelionė per pietų Afriką 2019 metų kovą.

Per pirmą Adventure Roads kelionę keturiasdešimt motociklininkų entuziastų sėdo ant CRF1000L Africa Twin motociklų ir vingiuotais keliukais, kurie yra neatskiriama nuostabaus Norvegijos Šiaurės jūros pakrantės kraštovaizdžio dalis, leidosi į 8 dienų, 3 500 km ilgio kelionę nuo Oslo į Nordkapą – šiauriausią Europos tašką.  

 

Tęsdama panašių Honda organizuojamų nuotykių tradicijas, Honda Motor Europe vėl siūlo galimybę keturiasdešimčiai motociklininkų pasivažinėti CRF1000L Africa Twin ir išmėginti naują 2018 metų modelio Adventure Sports versiją bei leistis į nepamirštamą kelionę, kuri šį kartą baigsis prie pietinio Afrikos žemyno smaigalio.

Prasidėjusi Durbane prie rytinės Pietų Afrikos pakrantės, antra Adventure Roads turnė pakvies jos dalyvius į 3200 km ilgio kelionę per visą šalį – nuo Lesoto iki pat nuostabaus Keiptauno miesto. 12 dienų maršrutas eis per skirtingas vietoves ir įspūdingus kraštovaizdžius, o kelionės tikslas bus viena gražiausių pasaulio vietų. 

Adventure Roads 2019 taps nepamirštamu potyriu 40-iai klientų iš visos Europos. Kelionės dalyviai gaus puikų apgyvendinimą, vedlius bei techninę priežiūrą ir atvyks žinodami, jog gali atsipalaiduoti, važiuoti ir mėgautis. O taip pat ir susitikti su kai kuriomis Honda HRC ralio žvaigždėmis bei gauti iš jų naudingų patarimų.

Jeigu norite rasti daugiau informacijos apie Adventure Roads programą arba užsiregistruoti kelionei, atsidarykite tinklalapį www.hondaadventureroads.com arba atsisiųskite Adventure Roads Outline iš tinklalapio hondanews.eu.

Honda garantuoja nepamirštamus įspūdžius!

Adventure Roads 2019