HONDA CR-V tapo oficialiu Winter Rally automobiliu

23 sausio, 2019

 

HONDA CR-V visureigis tapo oficialiu Winter Rally automobiliu. Renginio metu visureigiai bus naudojami kaip saugos ir teisėjų automobiliai, taip pat padės trasoje įstrigusiems lenktynių dalyviams. Winter Rally yra didžiausias žiemos sporto renginys Lietuvoje. Šių metų ralis sausio 25-26 dienomis vyks Utenos ir Molėtų apylinkėse.

 

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie puikios automobilių sporto šventės. Visureigiai HONDA CR-V ne tik komfortiški kelyje, bet pasižymi ir puikiomis pravažumo savybėmis. Sniegas, žvyras, klampūs ir neasfaltuoti keliai – antroji šio automobilio stichija” – teigė HONDA atstovės Lietuvoje UAB „Nippon Auto” komercijos direktorius Artūras Vilpišauskas.

 

Nauja HONDA CR-V modelio karta debiutavo praėjusiais metais. CR-V modelio ratus suka 1.5l benzininis variklis su turbina, pasiekiantis 173 AG (su mechanine 6 laipsnių pavarų dėže) arba 193 AG (komplektacijoje su CVT transmisija). Visureigis komplektuojamas su 2 arba 4 varančiųjų ratų sistema. Naujasis modelis atnaujino išvaizdą, įgijo naujausias  HONDA Sensing vairuotojo pagalbos ir saugumo sistemas, padidėjo salono bei krovinio erdvė. Galima įsigyti ir septynvietę visureigio versiją su papildoma sėdynių eile.

 

Vasario mėnesį Lietuvoje taip pat debiutuos hibridinė HONDA CR-V visureigio versija. CR-V hibridas varomas 2.0 l i-VTEC 145 AG benzininiu varikliu bei dviem elektriniais varikliais. Vienas iš jų – 184 AG, 315 Nm – suka visureigio ratus. Kitas variklis naudojamas kaip generatorius. Modelyje naudojama išmanioji i-MMD („Multi-Mode Drive“) sistema autonomiškai parenka važiavimo sąlygoms tinkamiausia režimą. Planuojama, jog hibridinis CR-V taps vienu perkamiausių modelių didžiųjų miesto visureigių segmente.

 

Apie UAB Nippon Auto”

UAB Nippon Auto” nuo 2012 metų yra oficialus HONDA atstovas Lietuvoje. Bendrovė prekiauja HONDA lengvaisiais automobiliais ir motociklais bei autorizuotame serviso centre atlieka HONDA automobilių ir motociklų garantinę bei techninę priežiūrą.