HONDA HR-V Sport: miesto visureigis užsiaugino raumenis

26 balandžio, 2019

 

Lietuvoje pradedama prekyba nauja HONDA HR-V Sport miesto visureigio versija. Sport modelis komplektuojamas su 1.5 l darbo tūrio VTEC varikliu su turbina, pasiekiančiu 182 AG. Šis galios agregatas taip pat montuojamas į HONDA Civic Sport komplektacijos automobilius. HONDA HR-V Sport modelio kaina Lietuvoje – nuo 30.970 Eur.

 

„Nors konkurencija miesto visureigių segmente didžiulė, nusistovėjusi tiesa, jog tai – pragmatiški ir nuobodūs vairuoti automobiliai. HR-V Sport siūlo dinamiško ir energingo vairavimo užtaisą, neaukodamas kasdienio praktiškumo, salono ir bagažinės erdvės ar nedidelių eksploatacijos išlaidų” – teigė UAB „Nippon Auto” komercijos direktorius Artūras Vilpišauskas.

 

HONDA HR-V Sport kombinuotos kuro sąnaudos siekia 5.9 l /100 km. Tai vos pora dešimtųjų daugiau nei standartinio HR-V modelio. Automobilis komplektuojamas su 6 laipsnių mechanine bei 7 laipsnių CVT pavarų dėže.

 

HONDA HR-V Sport „raumenys” – ne tik galingesnis variklis. HR-V Sport įdiegta „Agile Handling Assist“ vairuotojo pagalbos sistema, standesnė ir sportiškesnė pakaba, sumažinanti kėbulo posvyrį staigiuose posūkiuose. Automobilis komplektuojamas su 18 colių juodais matiniais lengvo lydinio ratlankiais. Charizmatišką HR-V charakterį pabrėžia išraiškingos sportiškos linijos, kombinuotos odos su tekstile sėdynės, sportiškos priekinė ir galinė kėbulo apdailos detalės, juodo tinklelio priekinės grotelės, juodi veidrodėlių gaubtai.

 

HR-V Sport modelyje taip pat sumontuota HONDA Magic Seats sistema, leidžianti galines automobilio sėdynes ne tik sulenkti horizontaliai suformuojant ilgesnį bagažinės skyrių. Taip pat galima vertikaliai atlenkti sėdimąją jų dalį, galinėje sėdynių eilėje suformuojant didelę erdvę negabaritiniam kroviniui (pavyzdžiui, dviračiui).

 

„HR-V Sport nešturmuos greičio rekordų trasoje. Tačiau puikiai subalansuotas variklis ir standesnė pakaba leis kasdien mėgautis dinamišku važiavimu. O gausi komforto įranga, talpi bagažinė, kokybiškos apdailos medžiagos ir funkcionalumas – savybės, dėl kurių šį automobilį pirkėjai įvertino kaip vieną geriausių automobilių nedidelių miesto visureigių segmente” – teigė UAB „Nippon Auto” komercijos direktorius Artūras Vilpišauskas.