HONDA moto dienų dėmesio centre – išskirtinis „Gold Wing” motociklas

12 balandžio, 2019

 

Balandžio 12-13 dienomis „Nippon Auto” salone Vilniuje vyks kasmetinis „HONDA Moto Days” renginys. Renginio metu lankytojai gali išbandyti HONDA motociklų naujienas. Šiemet bandymams HONDA pateikė 10 motociklų. Tarp jų – ir populiarieji „Africa Twin” ar visiškai naujas CB650R. Tačiau neabejojama, jog daugiausia dėmesio sulauks kelioninis „Gold Wing” GL1800 modelis.

 

„Gold Wing” – HONDA motociklų gamos pažiba. Šis galingas modelis skirtas ilgoms patogioms kelionėms ir tobulai perteikia laisvės troškimo kelyje jausmą” – teigė UAB „Nippon Auto” komercijos direktorius Artūras Vilpišauskas.

 

„Gold Wing” modelis debiutavo 1975 metais. Jau tada motociklas buvo varomas 1000cc varikliu. Dabartinės GL1800 kartos jėgainė – šešių cilindrų 1833cc darbo tūrio variklis! Jo galia siekia 93kW, o maksimalus sukimo momentas 170Nm (esant 4500 sūkių/min). Praėjusiais metais atnaujintas modelis tapo lengvesnis, patogesnis, atnaujinta 7 laipsnių dviejų sankabų automatinė pavarų dėžė, o multimedijos sistema ne tik palaiko Bluetooth, bet ir suderinama su „Apple CarPlay”. Šiemet „Gold Wing” spalvų gamą papildė du nauji pasirinkimai.

 

Bandymų dienose taip pat pristatomas visiškai naujas HONDA CB650R modelis. Greta CB1000R, CB300R bei CB125R, jis papildo naked klasės motociklų pasirinkimą.

 

Naked klasės modeliai vieni populiariausių Lietuvoje. Juos dažnai įsigyja pirmąjį motociklą perkantys klientai, pirkėjų amžius – taip pat jaunesnis nei kitų segmentų. Šie pirkėjai vertina ne tik technines motociklo savybes, bet ir jo išvaizdą” – teigė UAB „Nippon Auto” komercijos direktorius Artūras Vilpišauskas.

 

Bandymuose pristatomas ir custom „Rebel 500” modelis, vertinamas dėl minimalistinio retro dizaino ir šiuolaikinių technologijų. Renginyje lankytojai galės išbandyti ir du motokrosui skirtus modelius – visiškai naują CRF450L 2019 bei CRF250L Rally.

Šių metų HONDA motociklų dienoms jau užsiregistravo per 200 dalyvių. Tai didžiausias metų renginys, vienijantis HONDA moto bendruomenę bei suteikiantis galimybę išbandyti naujausius motociklus. Renginio metu tradiciškai renkamos aukos SOS gyvūnai” organizacijai.