NSX vandenyje: „HONDA Marine” pristato naują variklių dizainą

2 kovo, 2017

Ar tai mašina? Ar tai lėktuvas? O gal greitaeigis kateris? Visai nesvarbu! Honda” variklių širdys plaka ir vandenyje, ir danguje, ir žemėje.

Tarptautinėje Majamio vandens transporto parodoje Honda” pristatė NSX superautomobilio įkvėptą katerių variklių dizaino koncepciją. Nors dizainui nėra priskirta konkreti jėgainė, tai žvilgsnis, kaip ateityje atrodys galingiausi vandens transportui skirti agregatai.

„Dizaino kalba atkartoja NSX superautomobilio linijas. Koncepcijoje siekėme įkūnyti galingo katerio valdymo pojūtį, kai aplink taškosi vandens purslai, o galvoje švilpia vėjas” – teigė „Honda” vandens transporto padalinio JAV viceprezidentas Vilas Valtonas.

Honda” daugiau kaip 50 metų gamina keturtakčius variklius vandens transportui. Bendrovės produktų gama apima nuo 2,3 iki 250 arklio galių siekiančius agregatus. Honda” jėgainės išsiskiria patikimumu, mažu triukšmingumu, ekologiškumu ir mažomis kuro sąnaudomis.

Artėjant laivybos sezonui primename, jog „Nippon Auto” taip pat galite įsigyti “Honda Marine” produktus. Visus juos rasite čia – https://goo.gl/BOHR3d

Majamio parodoje Honda” pristato ne tik vandens transporto naujienas. Automobiliai, motociklai, namų bei žemės ūkio įrenginiai, ir netgi lėktuvas – „Honda” gaminiai apima visas mobilumo sritis, o šių produktų centre dirba Honda” varikliai.